Air Zam Zam sebagai Ubat Kencing Manis / Diabetes

 

Sejak beratus-ratus tahun lepas, keajaiban air zam zam dalam penyembuhan pelbagai jenis penyakit telahpun menjadi topik hangat di antara umat-umat Islam. Berita mengenaik air zam zam ini telahpun disebar luas di seluruh dunia sehinggi para saintis dari negara-negara lain (termasuk negara Jepun yang bukan negara Islam) menuju ke Tanah Suci untuk mengaji punca sebenar di belakan keajaiban air zam zam ini.

Malah, pada zaman dahulu, orang ramai jarang dengar mengenai penyakit-penyakit moden seperti kencing manis, sakit gout, buasir, dan sakit jantung. Orang dulu biasanya meninggal dunia akibat daripada jangkitan penyakit, perang, kebuluran, atau bencana alam. Malah, zaman sekarang ramai orang mati akibat daripada macam-macam penyakit moden yang menyeksakan. Khasnya bagi penyakit kencing manis ini, pesakit itu bukannya boleh mati dengan tiba-tiba, dia akan melalui seksaan kencing manis dan memakan ubat kencing manis (yang tidak boleh sembuhkan penyakit) untuk bertahun-tahun sehingga lahtenga badan sudah habis (kering kontang) dan duit simpanan sudah habis belanja barulah dia meninggal dalam penderitaan di hospital.

Itu adalah hakikat hidup yang sebenar, suka tak suka, anda terpaksa terimanya. Tetapi, anda terdapat pilihan alternatif sekarang, iaitu mengetahui lebih banyak tentang penyakit  yang anda sedang alami dan cari gantian kepada ubat kencing manis yang semula jadi dan kurang kesan sampingan. Salah satu jawapannya adalah air zam zam...

http://ubatkencingmanis.info/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...